Close sidebar
Close sidebar

"Eram bolnava. Muream. Nu am crezut ca pot sa imi revin". Cum a ajuns mama a doua fetite sa arate in halul asta

O femeie a postat pe contul ei de socializare cateva fotografii din perioada in care era dependenta de heroina. Melissa a reusit sa invinga dependenta si a ales sa publice aceste imagini pentru a-i incuraja si pe ceilalti dependenti care au nevoie de ajutor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Melissa Lee Matos lupta in fiecare zi cu dependenta de heroina si se lauda cu succesul ei. De un an si cinci luni este "curata" si nu a mai consumat drogul.

In postarea sa pe Facebook, femeia povesteste iadul prin care a trecut si le arata tuturor in ce hal ajunsese sa fie, scrie Daily Mail.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Asa am aratat ani de zile. Cu asta a vut de-a face sotul meu, asta au vazut fetitele mele. Rareori ieseam din casa. Eram bolnava, muream. Nu am crezut ca voi putea vreodata sa imi revin", a scris Melissa.

Din cauza dependentei, femeia era extrem de slaba, avea dureri ingrozitoare, pete si bube pe piele.

"Nu imi imaginam vreodata ca o sa pot sa traiesc fara sa consum. Imi doream sa mor. Nu realizam ca abia eram in viata", a mai spus ea.

Melissa a scris ca de un an si 5 luni nu a mai consumat deloc heroina. Aceasta a ales sa isi faca publica povestea pentru a le da dependentilor o speranta ca se poate si fara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI