Turcia, care a implementat o serie de măsuri menite să încetinească răspândirea virusului, a înregistrat 90.980 de contaminări cu noul coronavirus- unul dintre cele mai grave bilanţuri din lume în acest stadiu- şi 2.140 de morţi de la începutul epidemiei în ţară.

Citeste si: Premierul italian Giuseppe Conte: O relaxare a restricţiilor legate de coronavirus ar putea începe pe 4 mai

”În privinţa consecinţelor economice, această pandemie constituie cea mai gravă criză de la al Doilea Război Mondial”, a declarat marţi, într-o reuniune prin video conferinţă cu oficiali din cadrul formaţiunii sale, AKP, Erdogan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Preşedintele Klaus Iohannis discută cu membri ai Guvernului măsurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus

”Vizăm o respectare maximă a măsurlor în vigoare pe timpul lunii Ramadanului şi, cu voia lui Allah, o tranziţie către o viaţă normală în ţara noastră, după vacanţa (de la sfârşitul Ramadanului”, a anunţat el.

Citeste si: Cumnatul lui Sile Cămătaru, show de show, în plină izolare! Petrecere cu manele, invitați și voie bună, la doi pași de poliție! ”Nu mor caii când vor câinii”

În cadrul acestor măsuri, o izolare pe o perioadă de patru zile este impusă în 31 de oraşe- începând de joi, de Ziua Naţională a Turciei, iar vineri începe luna postului musulman.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si