Close sidebar
Close sidebar

Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”

Erhan Alpay, actorul care dă viață personajului Akîn, din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a impartasit fanilor amanunte inedite despre viata sa.

Diana Bostan,

Erhan Alpay- Akin din „Fiica ambasadorului”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul a dezvaluit ce reprezinta dragostea pentru el, dar si de ce anume se teme, in viata. Căsătorit cu Arza Alpay, alaturi de care are un băiețel, pe nume Evrim, Erhan este un familist convins.

Actorul a vorbit despre dragoste și despre ce înseamnă pentru el actoria

Dragostea este acasă. Profesia mea este actoria, iar casa mea, familia mea sunt dragostea mea. (…) Mi-e teamă că li se va întâmpla ceva celor dragi. Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”,  a declarat, pentru presa, actorul. 

Citeste si: Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului” “Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”

Erhan Alpay și personajul său

În „Fiica Ambasadorului”, Erhan Alpay intra in pielea personajului Akîn Vardarli, un sociopat nemilos, indragostit pana la obsesie de Nare (Neslihan Atagul), care face orice pentru a-i fi alături frumoasei fete, chiar si impotriva vointei acesteia.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Nu ratați serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Halise din „Fiica Ambasadorului”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI