@mistaiah oh dear, she's back. #fyp #strangeobsession #strangeaddiction #wth #mistaiah #fence #foryoupage ♬ original sound- x.i.x

Erika LaBrie a devenit celebră în mediul online după povestea de dragoste avută cu Turnul Eiffel. Este o poveste reală, iar în prezent ea a anunțat că se iubește cu un gard.

Tânăra a declarat că s-a îndrăgostit de obiect chiar dacă nu are viață.

Citește si: Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

Femeia s-a căsătorit cu un obiectiv turistic fără a sta pe gânduri. După 10 ani, revine cu o altă poveste de amor. Ea și-a dezvăluit sentimentele pe care le poartă tot unui obiect fără viață, de această dată un gard.

Erika s-a îndrăgostit de un gard

Tânăra a postat un video în mediul online care a strâns milioane de vizualizări. Ea se urcă pe un gard de culoare roșiatică și îl mângâie. Femeia vorbește cu mare bucurie de fiecare dată despre atracția pe care o poartă acestui obiect.

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici(...) Este perfect.

Adică, aceasta este forma care îmi place cel mai mult. Aceste unghiuri? Fabulos", a spus ea, potrivit The Sun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

În clipul care a strâns peste 11 milioane de vizualizări, Erika povestește și care e explicația pentru care s-a îndrăgostit de acest gard de culoare roșie.

„Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor, se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui”, a mai zis ea.

Citește si: Un bărbat care a abuzat un bebeluș de doar 2 luni, în anul 1988, ar putea fi acuzat de crimă după ce victima lui s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Tânărul a murit din cauza rănilor provocate de agresor pe vremea când era doar un bebeluș

Tânăra afirmă că are sentimente romantice și nu numai pentru obiecte fără viață. Deși părerile sunt împărțite și de-a lungul timpului a fost arătată cu degetul, femeia susține că nu o deranjează deloc faptul că e diferită.

Internauții au comentat imediat în dreptul postării video. Mulți susțin că nu înțeleg ce se întâmplă, iar alții precizează că internetul îi surprinde de la o zi la alta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un alt tiktoker a adăugat că se simte chiar inconfortabil că privește astfel de imagini pe care are impresia că sunt intime, însă de fapt e vorba doar de un gard de care femeia s-a îndrăgostit nebunește.

„Mă simt inconfortabil doar privind...parcă sunt un martor neintenționat la un moment privat care aparține unui străin, dar totuși...nu sunt şi totul e public/ Simt că întrerup ceva/ Internetul nu încetează să mă surprindă”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

Citește si: Cum arată Engin Akyürek, cel care îl interpretează pe Sancar din ”Fiica ambasadorului”, după încheierea filmărilor pentru cel mai iubit serial al momentului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si