Close sidebar
Close sidebar

Erling Haaland, favorit să câștige Balonul de Aur în 2023, profită de vacanța de lux din sudul Franței | GALERIE FOTO

Norvegianul Erling Haaland, favorit să câștige Balonul de aur în 2023 după ce a depășit recordul de goluri din Premier League și a câștigat Liga Campionilor cu Manchester City, se relaxează în aceste zile împreună cu iubita sa pe un yacht din sudul Franței. Este departe de fanii care vor să-i ceară autograful, dar nu și de paparazii care nu ratează nicio escapadă a vedetelor din fotbal.

Sorin Negru,

Erling Haaland, alături de Isabel, iubita lui - pe un yacht în sudul Franței 

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Erling Haaland, doar în slip, primește o mână de ajutor cu șuvițele de păr de la iubita sa îmbrăcată în bikini Isabel Johansen, la bordul unui iaht din sudul Franței, scrie Daily Mail.

Erling Haaland s-a aflat, miercuri, 6 iulie, alături de Isabel Johansen, în mijlocul vacanței sale însorite în sudul Franței.

Citește și: Pijamalele lui Haaland de la petrecerea lui Manchester City, eclipsate de rochia fără sutien a soției lui Kevin De Bruyne

Fotbalistul norvegian își lăsase părul liber în timp ce se relaxa pe un iaht cu partenera sa și prietenii săi, înainte de a-i cere lui Johansen să-și modeleze șuvițele aurii într-o împletitură.

Perechea arăta de parcă petrecea cel mai bun moment al vieții lor, când au fost văzuți sărind în apă și bucurându-se de o înot înainte ca Haaland să-și arate abilitățile de schi nautic.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atacantul lui Manchester City, în vârstă de 22 de ani, și-a evidențiat fizicul perfect modelat în timp ce purta o pereche de costume negru de baie, asortat cu cel al iubitei sale.

Iubita sa, Isabel Johansen, în vârstă de 19 ani, arăta senzațional într-un bikini negru suplu, care îi evidenția silueta tonifiată, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

S-a dezvăluit la începutul acestui an că studenta „frumoasă, inteligentă, sociabilă, rebelă” și-a lăsat în urmă viața dintr-un colț liniștit al Scandanaviei pentru a fi alături de cel mai nou colos al sportului mondial.

Isabel Johansen s-a mutat discret în apartamentul lui Haaland din Cartierul Nord al Manchesterului, după ce i s-a acordat concediu pentru a „studia de la distanță” la Brynne Upper Secondary School din sud-vestul Norvegiei, a dezvăluit The Mail+.

Prietenii lui Johansen au descris-o drept „cea mai norocoasă fată din Brynne”, în timp ce foștii antrenori ai lui Haaland din micuțul oraș agricol sunt încrezători că succesul său uimitor pe teren nu îl va determina pe atacant să-și ia ochii de la minge.

De când a ajuns la Manchester City, Haaland a avut un impact impresionant asupra clubului.
În ultimul sezon, a marcat 56 de goluri incredibile, în care l-a ajutat pe City să câștige Premier League, FA Cup și prima Liga Campionilor, toate în primul său sezon la club.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Erling Haaland a fost esențial în a ajuta echipa lui Guardiola să egaleze sezonul istoric de triplă obținut de Man United.

Erling Haaland, un sezon care-l face favoritul nr.1 la Balonul de Aur

Sezonul trecut, Haaland a doborât recordul de goluri pentru un singur sezon în Premier League, cu un număr impresionant de 36 de goluri (din 35 de apariții!) și 12 goluri pentru Manchester City în Liga Campionilor- cel mai mare număr de un jucător pentru o echipă engleză. într-o singură campanie.

După ce și-a încheiat uimitoarea campanie 2022-23 cu o serie de meciuri de calificare cu naționala Norvegiei la Euro 2024, Haaland și-a petrecut o mare parte din extrasezon în Spania.

Erling Haaland deține o vilă în Marbella, unde jucătorului îi place să petreacă timpul liber pe care îl are pe fondul unui sezon aglomerat de meciuri.

 J

Haaland și prietenii săi au fost în Ibiza vineri- nu au pierdut timpul în a-și începe vacanța cu o excursie la Playa Soleil- și aceasta a fost a doua lui vizită în decurs de o lună.

La începutul lunii iunie, Haaland și colegii săi s-au bucurat de o excursie de 12 ore pe legendara insulă spaniolă, după ce au câștigat Liga Campionilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI