Ernest este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, prezentatorul emisiunii  „În căutarea adevărului”, pe care o prezintă la Kanal D, se bucură de o notorietate uriașă. Discret în ceea ce privește aparițiile media, un familist convins și un profesionist desăvârșit, Ernest i-a surprins pe telespectatori, povestind despre un hobby al familiei sale.

Citeste si: Mellina este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ernest

Ernest, despre viața și activitățile de familie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Prezentatorul are o familie minunată

Ernest s-a aflat astăzi, în platoul Știrilor Kanal D, de la ora 12:00 și a povestit despre viața de familie și activitățile pe care le are împreună cu soția și fiul lor, Alex. Prezentatorul emisiunii „În căutarea adevărului” a adus în platoul Știrilor o serie de creații, decorațiuni de Crăciun, realizate chiar de soția lui. Acesta a povestit mândru de câtă muncă este nevoie pentru a realiza acele obiecte de poveste, cu totul speciale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ernest

Ernest a vorbit despre câtă răbdare este nevoie pentru realizarea unor decorațiuni de Crăciun speciale

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Ernest are o familie de nota 10

Ernest, despre munca soției sale

„Este o muncă foarte migăloasă și, într-adevăr, soția mea este foarte atentă la aceste detalii… Este artă și oarecum mă mândresc cu asta. Contribuția mea a fost una destul de mică pentru că timpul nu îmi permite și nici nu cred că aș avea răbdarea că să stau cu orele în șir pentru a realiza o bijuterie de genul acesta”, a povestit Ernest astăzi, în cadrul Știrilor Kanal D, de la 12:00. 

Citeste si: Secretele vedetelor de la „Bravo, ai stil celebrities”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si