Cei 3 neinfricați au devenit faimoși pe rețelele de socializare după ce au salvat un batrân de la înec în timpul celui mai periculos uragan din Florida.

Citeste si: Un român prins în mijlocul urgiei provocate de uraganul Ian face mărturii cutremurătoare: „Parcă ar fi explodat o bombă”

În timp ce în Florida era iadul pe pământ, iar oamenii erau sfătuiți să nu iasă din case acești tineri, considerați de mulți inconștienți, și-au unit forțele pentru a salva vieți.

Citeste si: VIDEO- Florida se pregătește de dezastru. Milioane de oameni au fugit din calea uraganului Ian

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deși pe rețelele de socializare cei 3 cowboy, așa cum iși spun baieții acum, nu au ezitat nicio clipă în viitura puternică, tinerii recunosc că au fost momente când s-au temut și pentru viața lor.

Citeste si: Tragedie aviatică în Elveția. Un pilot român s-a stins din viață după ce avionul său s-a prăbușit într-un munte

Un român prins în mijlocul urgiei provocate de uraganul Ian face mărturii cutremurătoare: „Parcă ar fi explodat o bombă”

Uraganul Ian a făcut prăpăd în Florida. Cel puțin 19 oameni au murit şi mii de case au fost acoperite de apă. În mijlocul urgiei au fost prinși și cetățeni români. 

Citeste si: O creatură misterioasă, de patru metri lungime, a apărut într-un lac. Imaginile fac înconjurul lumii

În ultimele ore, uraganul Ian a crescut din nou în intensitate, depășind astfel condițiile de furtună tropicală și devenind uragan de gradul 1.

Viitura se îndreaptă acum spre Carolina de Sud.

Citeste si:  O nouă moarte suspectă la Moscova. Directorul din Căile Ferate Ruse a fost găsit împușcat pe balcon

Imaginile surprinse cu ajutorul unei drone arată amploarea prăpădului din Florida. Cartiere întregi au fost acoperite de ape.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si