Povestea eroinelor a fost facuta cunoscuta chiar de Oolitia Romana pe pagina de Facebook:

"Politistele zilei
 

Doua politiste din cadrul unei structuri neoperative din Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, in timp ce se aflau in drum spre concursul de trecere a agentilor de politie in corpul ofiterilor, in calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetatean, ca un barbat a furat un  telefon mobil de la doi batrani, aflati intr-o statie de autobuz din Capitala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In acel moment, una dintre politiste, Larisa, a coborat din masina, alergand dupa barbat, in timp ce colega ei, Cristina, il urmarea cu masina. A alergat 15 minute dupa el, iar dupa mai multe somatii din partea colegelor, cel in cauza a incetinit.
 

Politistele l-au imobilizat, timp in care un martor a apelat numarul unic 112. In 6 minute a sosit un echipaj de politie de la Sectia 20, care l-a preluat pe barbat.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, pentru infractiunea de furt”, a anuntat Politia Roman ape Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si