Close sidebar
Close sidebar

Eroinele zilei! Doua politiste au prins un hot care furase un telefon mobil de la doi batrani

Doua politiste din cadrul unei structuri neoperative din Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti au prins un hot in timp ce se aflau in drum spre un examen, unde urmau sa fie supraveghetoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea eroinelor a fost facuta cunoscuta chiar de Oolitia Romana pe pagina de Facebook:

"Politistele zilei
 

Doua politiste din cadrul unei structuri neoperative din Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, in timp ce se aflau in drum spre concursul de trecere a agentilor de politie in corpul ofiterilor, in calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetatean, ca un barbat a furat un  telefon mobil de la doi batrani, aflati intr-o statie de autobuz din Capitala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In acel moment, una dintre politiste, Larisa, a coborat din masina, alergand dupa barbat, in timp ce colega ei, Cristina, il urmarea cu masina. A alergat 15 minute dupa el, iar dupa mai multe somatii din partea colegelor, cel in cauza a incetinit.
 

Politistele l-au imobilizat, timp in care un martor a apelat numarul unic 112. In 6 minute a sosit un echipaj de politie de la Sectia 20, care l-a preluat pe barbat.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, pentru infractiunea de furt”, a anuntat Politia Roman ape Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI