Close sidebar
Close sidebar

Eroul din Satu Mare! A salvat o tanara fara sa mai stea pe ganduri, desi si-a riscat propria viata

Romeo, un tanar din Satu Mare, a decis sa-si doneze o parte din ficat pentru a salvat o femeie.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Gestul tanarului este cu atat mai impresionant, avand in vedere ca nici macar nu o cunostea pe fata, ci a auzit de cazul ei intamplator.

Anett suferea de o boala crunta, insa nimeni din familia sa nu a putut dona, acestia nefiind compatibili. Romeo i-a salvat viata fara sa ceara nimic in schimb.
Romeo a mers impreuna cu tanara fata sa isi faca analizele pentru a vedea daca el este compatibil, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, tanarul a devenit un erou, salvand viata lui Anett, care era lipsita de orice speranta, potrivit spynews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"As risca oricand sa salvez viata cuiva. Am vrut sa fac o fapta buna. Am aflat intamplator, avea nevoie de un transplant, m-am oferit eu, ne cunoastem de vreo 10 ani, atunci am vazut-o pentru prima data, dar nu stiu multe despre ea. E o experienta super, te simti implinit, as mai face inca o data fapta asta. Cred ca toata lumea ar trebui sa fie asa, trebuie sa fii omenos, ficatul se regenereaza."

a declarat Romeo, la un post de televiziune.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI