In urma activitatilor complexe desfasurate de politisti, au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei.

Este vorba despre trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, din judetele Satu Mare si Constanta. Printre cei trei tineri se numără și Romeo Kulcasar, tânărul considerat erou până ieri.

Cei in cauza au fost interceptati in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Citeste si: Cristian Pomohaci, imagini cu el la vârsta de 19 ani! Era membru al SECTEI Oaștea Domnului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fata de acestia a fost dispusa masura retinerii, iar in cursul acestei zile vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

In prezent, sunt in derulare 5 perchezitii domicilare, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Romeo Kulcsar este acum în arest

Romeo Kulcsar, cel care și-a donat o parte din ficat pentru a salva viața unei tinere, a fost arestat preventiv pentru jaf armat.

Sentința a fost dată în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 30 martie.

Romeo Kulcsar și alți doi tineri, unul din Constanța iar altul din Satu Mare sunt cercetați pentru jaf armat comis la un magazin de bijuterii din municipiul Zalău. Cei trei au fost prinși în noaptea de 29 spre 29 martie, când încercau să fugă din țară, iar astăzi au fost arestați.

Povestea lui Romeo Kulcasar din Satu Mare, care a donat o parte din ficat unei necunoscute

Romeo Nicolae Kulcsar a luat, la doar 23 de ani, o decizie care a salvat viața unei tinere. Acesta a venit acasă din Danemarca, în concediu, a aflat că viața unei tinere de 24 de ani, care avea ciroză hepatică, atârnă de un fir de ață și nu a stat pe gânduri. Romeo i-a donat o porțiune din ficat să facă ”un pas spre maturitate”, să simtă că ”a intrat în viață”.

In urma gestului sau, un consilier local din Tasnad, orasul natal al tanarului, a propus acordarea titlului de Cetatean de Onoare pentru gestul sau.

Citeste si: A murit fetiţa de 5 ani lovită cu maşina de şefa de post de la Suceviţa

Cei mai multi dintre consilierii locali insa au considerat ca gestul nu se ridica la inaltimea unui astfel de titlu, astfel ca propunerea a fost respinsa.

La o luna de la acest episod, conducerea primariei Santau, localitatea de unde provine Anetta, tanara pe care a salvat-o Romeo prin gestul sau, a decis sa ii acorde titlul de Cetatean de Onoare tanarului, dupa ce a salvat viata unui locuitor din comuna.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”A fost un proiect de hotarare aprobat in unanimitate de Consiliul Local. in sedinta urmatoare il vom invita sa ia parte pentru a-i oferi si o placheta si o diploma in acest sens. in rest se va bucura de toate beneficiile conform legislatiei in vigoare”, a declarat viceprimarul comunei Santau, Sergiu Silaghi.

Romeo a aflat din presa despre acest demers si s-a aratat surprins de decizie.

”Nu ma asteptam, sincer. Sunt surprins de gestul celor de la Santau. Au auzit ceva zvonuri, dar dupa ce nu mi s-a acordat titlul de Cetatean de Onoare la Tasnad nici nu ma gandeam ca altii vor aprecia ceea ce am facut si imi vor acorda acest titlu. Oricum, nu aveam mari sperante sa primesc titlul acesta la Tasnad. Apreciez mult gestul celor de la Santau si le multumesc pentru acest titlu.”, a declarat tanarul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si