Oamenii legii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus marți, 11 otombrie 2022, în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi judeţul Ialomiţa şi 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică.

Citeste si: O vrăjitoare din Ilfov este acuzată că ar fi primit 50.000 de lei de la o victimă

"Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018- 2020, 5 angajaţi, din cadrul unei case de pariuri, având funcţia referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri”, au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul modificării cotelor este uriaș. La ce sumă se ridică pierderile totale

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că ulterior, angajații casei de pariuri ar fi declarat pariurile ca fiind câştigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Colegiul Medicilor: „În Rezidenţiat intră 3500-4000 de studenţi, dar în Colegiu eliberăm 1000 de avize de liberă practică. Unde sunt restul rezidenţilor?”

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă informatică.

Citeste si: Situație incredibilă în județul Bistrița! Enervat din cauza traficului, un bărbat și-a trasat trecere de pietoni în fața casei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si