Close sidebar
Close sidebar

Escroci care vindeau hârtie igienică pe post de măşti de protecţie, ridicați de mascați

Percheziţii de amploare au avut loc joi dimineață în două județe din sudul țării, pentru prinderea unor escroci care, profitând de instituirea stării de urgenţă generată de pandemia COVID- 19, au vândut online hârtie igientică pe post de măşti de protecţie.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii din Giurgiu au efectuat, joi dimineaţa, nouă percheziţii, în două judeţe, la domiciliile unor persoane bănuite că postau anunţuri false cu măşti medicinale şi comercializau ilegal tutun, anunţă IGPR. Suspecții spuneau că vând măști de protecție, dar livrau în pachete hârtie igienică.

Citeste si: Un mare sportiv, răpus de COVID-19 la doar 33 de ani! A fost în stare gravă aproape o lună

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare nouă mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţelor Călăraşi şi Ilfov, la domiciliile unor persoane despre care există date şi indicii că începând cu data de 16 martie au indus în eroare un număr semnificativ de persoane de pe teritoriul naţional, profitând de instituirea stării de urgenţă generate de pandemia COVID-19.

Citeste si: Avion prăbușit. Mai mulți morți, printre care și piloții

Cei în cauză, în baza unor anunţuri postate pe reţelele de socializare, au ataşat fotografii cu măşti medicinale, însă în realitate au expediat prin intermediul unor firme de curierat role de hârtie igienică, cu plata la momentul ridicării coletelor. Au fost identificate 89 de persoane vătămate.

Afacere dubioasă cu tutun 

Din cercetări a mai rezultat că, prin intermediul aceloraşi anunţuri, au procedat la comercializarea de tutun tocat, rezultat în urma prelucrării prin fierbere, adăugare de arome şi mărunţire, precizează sursa citată. Au fost puse în executare opt mandate de aducere. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, Biroului de Analiză a Informaţiilor, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI