Loredana Salomia, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Bărbatul a reușit să câștige încrederea a 13 femei și 2 bărbați. Își alegea victimele cu multă precizie: avocate, psiholoage și farmaciste, astfel încât să fie sigur că avea o situație financiară bună. Le promitea o familie și iubire ca în filme, iar apoi le cerea bani pentru diverse probleme închipuite, pe cele mai multe le păcălea că mama lui este bolnavă și are nevoie urgentă de operație.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu banii primiți de la una dintre victime și-a cumpărat o mașină de lux pe care apoi a făcut-o cadou altei femei, la fel a făcut și cu un telefon. Atât de multe victime avea încât de Revelion a plecat din petrecere în petrecere pentru a fi prezent lângă cele trei femei cu care avea o relație simultană și pe care urma să le păcălească.

170.000 de euro ar fi reușit să strângă până când a fost prins. Individul mai avea o condamnare de 10 ani tot pentru înșelăciune.”, transmite Loredana Salomia, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si