Close sidebar
Close sidebar

Este anchetă într-un liceu din Capitală, după ce s-a aflat că un profesor de 62 de ani are o relație cu una dintre elevele sale. Cum s-a descoperit totul?

Un profesor este acuzat că ar avea o relație cu una dintre eleve, la un liceu din Capitală. Chiar directorul insituției ar fi înștiințat poliția, care a demerat o anchetă.

Elena Tasca,

Este anchetă într-un liceu din Capitală! Un profesor este acuzat că ar avea o relație cu una dintre elevele sale

[Sursa foto: istockphotos/freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit observatornews.ro, într-un liceu din Capitală ar avea loc o anchetă. Directorul ar fi raportat autorităților că unul dintre profesori ar avea o relație cu una dintre eleve. 

Profesor acuzat că are o relația cu una dintre eleve

După ce ar fi observat un videoclip care circula în mediul online, directorul instituției ar fi alertat autoritățile că unul dintre profesori ar avea o relație cu una dintre eleve.

Conform sursei citate anterior, profesorul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, ar avea o relație cu una dintre eleve, în vârstă de 18 ani, care ar fi în clasa a XII-a.

Autoritățile se pare că au demarat o anchetă, în urma înștiințării primite din partea directorului liceului.

Citește și: Cum ne afectează starea vremii organismul uman? Ce nu este indicat să facem atunci când temperaturile sunt ridicate afară

Foto simbol- profesor în elevilor

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”La data de 9 aprilie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată, de către directorul unei unități de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție au demarat verificările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și natura relației dintre cele două persoane.

După analizarea tuturor circumstanțelor vor fi dispuse măsurile legale în consecință”,  a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, într-un comunicat.

Citește și: Caz șocant în județul Alba! O petrecere între rude s-a transformat în crimă. De la ce ar fi pornit, de fapt, conflictul dintre cei doi bărbați?

Foto simbol- fată/elevă cu geantă în spate

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit observatornews.ro,  eleva ar fi recunoscut că are o relație cu cadrul didactic, adăugând că ar fi împreună de când ea avea 17 ani. Profesorul nu ar mai fi avut probleme de acest gen în trecut.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI