Close sidebar
Close sidebar

Este dezastru in caminele de stat din capitala! Gandacii misuna peste tot, mirosul de igrasie iti taie respiratia, iar mizeria troneaza.

Studentii cer conditii macar decente, dar se lovesc de usi…. si acelea vechi…..inchise in nas.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imagini suprinse in mai multe camine de stat din capitala. Putine sunt locurile in care studentii nu se plang de conditii. Cea mai mare problema este igiena! Gandacii au invandat corpurile cladirilor, iar mizeria pare de necontrolat!

"Cati sunteti in camera"… este o intrebare pe care o auzi des in complexele studentesti. Norocosii dar si cei care si-au permis sa ocupe o camera cu doar 2 paturi sunt putini.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

-Cat platiti pentru acest confort? Preturile incep de la 70 de lei dar, stau cate 8 studenti in camera.

Deci, bani pentru intretinere daca nu pentru reabilitare s-ar putea strange… Mii de studenti se intorc la studii pe 1 octombrie. Unde?  

Am solicitat in scris si reprezentantilor Universitatii Bucuresti si  Universitatii Politehnice o pozitie despre situatia din caminele de stat. Pana acum insa, nu am primit niciun raspuns.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI