O mama din Galati si-a abandonat fetitele intr-un focar de infectie si a plecat sa isi refaca viata alaturi de un barbat. 

Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, intr-o casa din Galati. O femeie le-a descoperit pe cele doua fetite, Adriana Beatrice (4 ani) si Maria (1 an), intr-un adevarat focar de infectie, in timp ce mama lor le abandonase de cel putin 48 de ore.

Mihaela Abrasu a fost cea care le-a salvat pe cele doua fetite abandonate de tanara care cu greu se poate numi mama.  Femeia a filmat si apoi a postat pe Facebook imagini ingrozitoare din casa in care fetitele erau abandonate de mai bine de doua zile. Pe imagini se poate observa cum intreaga casa este un focar de infectie, iar cele doua fetite sunt murdare si pline de paduchi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mihaela Abrasu le-a salvat pe cele doua fetite si le-a dus la spitalul din Galati, ambele fiind internate pe sectia de Pediatrie.

"Fetele acum sunt bine. Sunt internate la spitalul de copii pe sectia de terapie intensiva. Doctorii isi dau tot interesul pentru fetite, se ocupa indreaproape si le multumesc pe aceasta cale. Va promit ca va voi tine la curent cu toate detaliile", a scris pe Facebook femeia care le-a salvat pe fetite.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Te-ar putea interesa si