Jurnalistii „Adevarul“ l-au gasit pe Jean Purice, barbatul care l-a angajat pe Dumitru Neculai pentru sapte ani, in gospodaria sa din Stupini, un cartier marginas al Brasovului.

Jean Purice a subliniat, inca de la inceputul discutiei, ca bataia crunta pe care a luat-o Neculai in pasajul din Brasov este o nenorocire prin care nimeni nu ar trebui sa treaca, a spus ca ii pare foarte rau pentru soarta batranului si ca ii doreste multa sanatate, dar a adaugat si ca ar trebui ca oamenii sa cunoasca viata batranului in ultimii ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dumitru Neculai isi dadea toti banii pe bautura, explica Jean Purice. Primea 70 de lei pe zi, pe langa casa si masa. „ Acum vreo trei ani mi-a spus sa strang eu banii pe care ii primea. in toamna i-am dat 8.000 de lei, Dumnezeu mi-a martor, pentru ca a spus ca merge acasa, la Focsani. Dupa vreo saptamana, am mers la gara in Brasov, de unde aveam de luat un pachet.

L-am gasit in acolo, in sala de asteptare, si nu mai avea niciun ban. Mi-a fost mila si l-am luat acasa peste iarna. Poate daca scapa de bautura va face ceva cu viata lui. Dupa ce a plecat de la mine, cand am facut curatenie in gradina, am gasit zeci de sticle goale ascunse prin tot felul de colturi.

Eu ii doresc sa ii dea Dumnezeu sanatate si mi-as dori sa aud ca a reusit ceva.

Trebuie insa supravegheat, pentru ca daca este singur si are bani, ii bea“, a mai spus barbatul.

Citeste interviul complet pe Adevarul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si