Iata reteta haosului total. Turistii care abia ce au sosit la malul marii pentru Ziua Marinei  au ramas blocati in trafic fix in apropiere de mare. Un val de masini pleca din sudul litoralului spre mamaia, dupa ce vremea rea i-a alungat  pe oameni de pe plaja.

De la primele ore ale diminetii plajele s-au golit de turisti iar soselele s-au umplut de masini.

Aceasta coada infernala se intinde de la Agigea pana la Tuzla. Oamenii furiosi spun ca cel mai probabil isi vor petrece acest concediu in autoturism.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ritmul melcului, turisti cauta sa-si croiasca drum catre hotel sau catre restaurante. Ziua este...compromisa!

Greu a fost de inaintat si din cauza acestui sofer, care si-a spalat masina gratis, pe banda intai. Priviti cum stationeaza chiar sub jetul de apa.

Cozi au fost si in statiunea Mamaia. Sute de turisti au plecat deja spre case, suparati tot din cauza vremii. Pe plaja si pe faleza doar cei curajosi au mai ramas.

Ca de fiecare data, supararea turistilor e fericirea comerciantilor. Terasele au fost pline de la un capat la altul.

Vestea proasta este ca si de Ziua Marinei se anunta vreme capricioasa pe litoral, cu ploi scurte si innorari.  Maximele vor fi intre 25 si 28 de grade celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si