Nicolae Mitrea în vârstă de 26 de ani este principalul suspect în cazul crimelor Deliei și Denisei, femeile găsite moarte la Constanța. Poreclit Șacalul, tânărul se pare că are un trecut infracțional, iar cele două femei nu au fost singurele victime.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, Șacalul ar fi abuzat în urmă cu mai mulți ani, o minoră, citează gandul.ro.

Delia și Denisa nu ar fi singurele victime ale Șacalului

Șacalul, presupusul criminal al Deliei și Denisei, cele două femei găsite moarte la o lună distanță în Constanța, se pare că are un trecut infracțional bogat și mai multe persoane îi aduc diferite acuzații.

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

O femeie a mărturisit că Nicolae Mitrea i-ar fi abuzat copila minoră, în vârstă de 15 ani. Incidentul s-ar fi petrecut când Șacalul avea 17 ani, iar mama tinerei face mărturii șocante despre episodul macabru. Aceasta a spus că Șacalul ar fi luat-o pe adolescentă de pe stradă și a dus-o la o casă părăsită, unde și-ar fi bătut joc de ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

A violat-o pe fata mea cea mare. Avea 15 ani. Au luat-o de pe stradă, băiatul ăsta a luat-o de pe stradă cu bicicleta și a dus-o la o casă părăsită. Acolo și-a bătut joc de ea,

a declarat mama fetei, potrivit antena3.ro, citat de sursa anterior menționată.

Citește și: "A ars copiluţul ala nevinovat" Un bebeluș de trei luni a murit carbonizat în casa care a ars ca o torță, la Bistrița-Năsăud. Bunica și fratele lui se aflau în locuință

Șacalul și victimele, Delia și Denisa

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Șacalul se află în arest preventiv, acuzat de uciderea a două femei, Delia și Denisa. Bărbatul a fost reținut pe 9 septembrie, după ce polițiștii au identificat mai multe dovezi care îl incriminau și demonstrau legătura dintre acesta și cele două femei.

Se pare că Șacalul le-ar fi jefuit, apoi ucis cu sânge rece, la o lună distanță. Potrivit primelor informații, Șacalul s-ar fi aflat sub control judiciar când a comis prima crimă. După ce a ucis-o pe Delia, pe 2 iulie, acesta a început să fie anchetat pentru crimă, dar asta nu l-a împiedicat să o ucidă pe Delia, o lună mai târziu, în august.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si