Cu zambetul pe buze si cu fruntea sus, acest barbat care are o singura mana, isi poarta zilele cu demnitate si curaj. Insa de cand a aparut bebelusul in viata lui, si-a dat seama ca nu-l poate creste asa cum ar face-o un om intreg.

Valentin are o poveste de viata cum numai in filme vezi. Parasit de mama si cu tatal decedat inca de mic, barbatul si-a pierdut mana dreapta la varsta de 16 ani, cand lucra intr-o macelarie. De atunci, doar in poze se mai vede un om complet.



"Dupa 17 ani m-am obisnuit cu imbracatul, nevoile te invata"

Valentin este un luptator nu doar cu sufletul, ci si cu trupul. Este singurul instructor din lume care antreneaza in stilul lui Bruce Lee cu o singura mana.

Pasiunea pentru kung fu i-a adus si zeci de premii la campionatele europene, iar primaria Arad l-a declarat antrenorul anului 2015.

"Pot sa am o speranta, sa il imbratisez cu doua maini, sa il schimb de hainute, sa il iau in brate, sa il plimb... "

Cu gandul la micutul Joshua, Valentin isi doreste din tot sufletul sa isi recapete bratul drept. Ar putea, cu ajutorul specialistilor din Texas, care realizeaza maini bionice pentru soldatii mutilati in razboaie

" Aceasta proteza bionica te ajuta sa misti ca o mana reala, are o intarziere de doar 2-3 secunde, dar costa foarte mult, ajunge pana la 70 de mii de euro".

Pentru ca Valentin sa-si poata strange bebelusul la piept cu doua maini,  are nevoie de ajutorul nostru.
Pensia lui din indemnizatia pentru handicap este de numai 600 de lei- o  suma mult prea mica pentru un vis atat de mare. Daca doriti sa-l sprijiniti financiar, puteti sa-l contactati pe pagina lui de facebook: Macsim Vasile Valentin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si