O asociatie umanitara din Botosani implicata in numeroase actiuni sociale cu ajutorul voluntarilor a fost protaganista unei intamplari tragico-comice. 

Asociatia Happy din municipiul Botosani, fondata de Ionela Ivan, o fosta jurnalista, este una dintre cele mai cunoscute din judet pentru implicarea continua in proiecte sociale si comunitare. O astfel de actiune a debutat saptamana trecuta si a constat in curatarea locurilor de joaca pentru copii de buruieni si gunoaie aruncate la intamplare.  

Actiunea se baza pe ajutorul voluntarilor, iar organizatorii se asteptau inclusiv la mobilizarea civica a oamenilor din cartiere. Au avut insa o surpriza uriasa. Dupa ce au strans gunoaiele de la un spatiu de joaca, din municipiul Botosani, s-au trezit reclamati la Politie, culmea chiar de cei care locuiau in respectivul cartier si pentru care faceau curatenie. Mai mult decat atat, au fost pusi sa duca gunoiul la loc. 

Locul de joaca pentru copii de pe Aleea Nucului era plin de buruieni si diferite deseuri, de la sticle goale de suc si pana la hartii sau mucuri de tigara. Membrii asociatiei si voluntarii au inceput cu igienizarea parcului. Nu au terminat insa totul intr-o zi.

Au reusit insa sa stranga o parte a mucurilor de tigara, hartiile si sticlele aruncate. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A urmat insa o reactie a unor locatari care i-a socat pe membrii asociatiei. A doua zi, Ionela Ivan s-a trezit efectiv cu Politia la usa.  Practic, asa cum reiese de la surse din cadrul Politiei Locale, o parte a locatarilor au reclamat faptul ca membrii asociatiei care le facea curat la spatiul de joaca ar fi luat pietrisul din aceea zona si erau deranjati de prezenta acestora in zona. 

Sursa: adevarul.ro 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si