Vecinii stiau ca aceasta casa era nelocuita de aproape 20 de ani. in ultima vreme insa, au vazut usa si geamurile deschise, asa ca au decis sa intre in locuinta. Asa au facut descoperirea macabra.

Vecinul care a descoperit cadavrele:" Era totul ravasit prin casa, dulapul cazut, paturile ravasite, ca si

cum ar fi fost cineva, sa intre, sa fure. Eu am intrat in camera aceea de sus si era un cadavru pe pat intins si celalalt cazut jos. Daca nu era usa jos deschisa, nu le gaseam nici in ziua de astazi."

Cand au ajuns anchetatorii, au avut mai multe intrebari, decat raspunsuri. Totusi, nu exclud varianta unui jaf sfarsit prost.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Comisar sef Mihaela Hermenean, reprezentant IPJ Brasov: "Se fac verificari pentru

stabilirea imprejurarilor in care cele doua persoane au decedat, dar si pentru stabilirea cauzei mortii."

Cercetarile ar putea fi de lunga durata, spun anchetatorii care au foarte puţine probe cu care sa lucreze. intre timp, criminalistii au facut analize si cred ca femeile ar putea fi moarte de un an sau chiar doi. 

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si