Scandalul a izbucnit după ce Kinga a văzut imaginile în care Andrei o jigneste: ,,Te-ai dus la băieți și m-ai facut în ultimul hal. Eu nu te-am jignit pe tine", i-a reproșat Kinga.

Citeste si: Împăcare surpriză în ”Casa Iubirii”. Ce au discutat cei doi foști iubiți în camera roșie

Au sărit scântei între cei doi, iar cuvintele urâte au lovit din toate părțile.

Dialog violent între Kinga și Andrei

Andrei a acuzat-o pe Kinga că l-a înjurat de mamă. "Când cineva își bate joc și trece peste limita de bun simț văd negru în fața ochilor. Făceai acolo tot felul de scheme în fața camerei de filmat. Nimeni nu a permis să mă înjure de mamă, mama este bolnavă", a spus Andrei.

Citeste si: Robert, noul concurent din Casa Iubirii, a dezvăluit pentru ce fată a venit în emisiune

Kinga s-a apărat și i-a reproșat lui Andrei că a vorbit-o de rău în casa băieților.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

andrei kinga casa iubirii

Andrei și Kinga de la Casa Iubirii, la cuțite

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Nu am jignit-o pe mama ta, am zis altceva. Dacă aș fi bărbat, eu nu aș săruta mânuța unei fete care este sub nivelul meu, cum ai făcut tu", l-a ironizat Kinga.

Andrei i-a propus concurentei să nu mai vorbească unul cu altul, însă lucrurile nu s-au oprit aici. "De acum înainte tu îți vezi de treabă, eu mă văd de treabă și sănătate multă.

Ok?".

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Kinga nu s-a lăsat cu una cu două: ,,De ce ai divortat? De bine?". Tânăra îl avertizează pe Andrei că are în spate o armată de oameni, iar de aici pornesc anumite suspiciuni in ceea ce-l priveste pe Andrei.

"Ești o frustrată, o marionetă. Nu ești o doamnă", a acuzat-o furios Andrei. Vezi mai jos întreg scandalul monstru iscat în cea mai recentă ediție de la "Casa Iubirii":

Citeste si: Adrian, după eliminarea din "Casa Iubirii": "Aș fi vrut să o cunosc mai bine pe Bianca"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si