Close sidebar
Close sidebar

Esti somer si cauti disperat un loc de munca? Acestea sunt orasele unde trebuie sa mergi. Capitala si Cluj-Napoca ofera cele mai multe job-uri.

In ciuda parerii generale, in Romania sunt multe domenii de activitate care prezinta deficit de personal. Cauza principala o reprezinta oamenii calificati, foarte bine pregatiti care, dupa ce termina o scoala in Romania, aleg sa lucreze in strainatate pe un salariu de cateva ori mai mare decat pe plaiurile mioritice.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

In pofida acestui fenomen, tara noastra se afla intr-o continua dezvoltare economica. Cele mai cautate domenii sunt sanatatea, IT-ul, relatiile cu clientii si vanzarile. Cand vine vorba de cele mai cautate orase, pe primul loc se situeaza Bucurestiul. Aici iti poti gasi cu usurinta un job potrivit, singurul lucru pe care trebuie sa-l stii este unde sa cauti. Capitala nu le ofera locuri de munca doar localnicilor, ci si studentilor si populatiei care se afla in apropierea metropolei. Spre deosebire de alte orase din tara, Bucurestiul ofera joburi foarte bine platite, cu un program flexibil.

Urmatorul oras unde puteti gasi cu usurinta un loc de munca potrivit este Cluj-Napoca. In ultimii ani, rata somajului a scazut semnificativ acolo, municipiul fiind intr-o continua dezvoltare economica. E un important centru industrial, academic si cultural si in acelasi timp al doilea oras dupa Bucuresti dupa numarul de locuitori.

Cele mai multe angajari se fac in confectii, IT si in domeniul auto. Alte centre in care exista multe locuri de munca libere sunt Arad, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Satu Mare si Sibiu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La polul opus, cu un numar mic de locuri de munca disponibile se afla Bacau, Botosani, Calarasi, Salaj, Slobozia, Suceava sau Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI