Close sidebar
Close sidebar

Esti tanar, vrei sa muncesti, dar si sa vezi lumea? Cativa studenti iti arata cum poti face asta!

Posibilitatile de-acasa taie aripile studentilor in loc sa le dea avant, iar ei...constransi de imprejurari, se indreapta spre Occident. Au si un aliat: programul Work and Travel, care ii ajuta sa castige bani frumosi si sa vada lumea!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Joburile de vara in America sunt la mare cautare! Adriana si Bogdan s-au intors recent din patria tuturor posibilitatilor. Timp de patru luni au muncit, dar au si calatorit in locuri in care nici nu visau sa ajunga vreodata!

Bogdan a lucrat toata vara in America. A spalat vase la un restaurant, apoi a ales arta stradala. Dupa patru luni de munca, a urmat o alta de calatorie. Chiar si asa, tanarul s-a intors acasa cu suficienti bani.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

De experiente de neuitat a avut parte si Adriana. La doar 19 de ani, studenta a ales sa plece temporar in State.

Salariile mari, oportunitatile de vacante si zile libere in cele mai faimoase locatii din America atrag in fiecare sezon sute de studenti romani. Tinerii pot beneficia de ele printr-un program special. Inscrierile pentru vara viitoare au inceput deja.  Cum poate aplica un student pentru acest program?

Practic, tinerii trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza si sa fie dornici de noi experiente. Restul vine de la sine!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI