"Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Ia si scrie! Pana nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tabla! Te mananc! Te mananc, nu alta.

Ia si scrie sim-plu! Nu ti-e rusine, tampitule ce esti!”. Cativa parinti au inregistrat fragmente din lectiile pe care invatatoarea le preda celor mici. Abia dupa ce au ascultat inregistrarile, unii dintre ei au inteles de ce copiii lor au comportamentul schimbat si sunt agresivi acasa, potrivit rttbrasov.ro.

Iata alte  cateva mostre transcrise din inregistrarile in care dascalul vorbeste numai pe un ton ridicat: „De ce pleci la 11? De ce pleci, ma, la 11? Taci, maaa! Maaa! Bai, esti numai cu glasul! Vezi ca iti trag una de nu te vezi! De ce pleci, ma, maine la 11 de la scoala? Ia sa vad, care e ala care nu stie? Numai tu, tu si cu gura inainte!!! Vezi ca ai o problema! O sa devii un copil depresiv daca esti asa, numai tu, numai tu, egoist!”
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Ia vino, ma, incoa’, la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrasat, tragi un fund dupa tine! Unde ti-e lucrarea”
„Au fost doua absente … Iar imi spui ca fac scadere? Uita-te, dracului, aici! Unde dracului te uiti?”
„Taci, mai, din gura! Nu mai sari, mai, cu gura! Pe tine sa nu te aud, mai, cum sari

tu cu gura aia, mai nesimtitule! Pentru mine esti gunoi in clasa asta!”  Asa se adresa cadrul didactiv elevilor pe care ar fi trebuit sa ii educe. 

Citeste mai multe AICI.  

Sursa: my TEX.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si