Ștefan se pare că se simte deranjat de comportamentul Rebeccăi. Concurentul i-a spus lui Bogdan că nu a fost ascultat, iar el nu și-ar dori ca partenera lui să facă așa ceva. 

Ce părere și-a format Ștefan despre Rebecca, cea care a plâns din cauza lui?

Ștefan: "Eu nu vreau așa ceva lângă mine". Ce crede despre Rebecca?

Într-o discuție cu Bogdan, Ștefan a avut un moment de sinceritate și a spus că este deranjat că Rebecca vorbește fără să îl asculte.

Concurentul a mărturisit că nu și-ar dori o parteneră cu un astfel de comportament, ci o femeie care să îl asculte.

”Ce mă interesează pe mine e că eu vorbeam, încercam să-i explic ei să se potolească, să se oprească, că n-are sens și vorbea în continuare cu tine și dădea cu tine, dădea, dădea... Și eu nu vreau așa ceva lângă mine. Vreau ca persoana de lângă mine să mă asculte când spun ceva, a mărturisit Ștefan.

stefan casa iubirii

Ștefan: "Eu nu vreau așa ceva lângă mine"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Concurentul nu a apucat să continue discuția cu Bogdan, pentru că în casa băieților a intrat Rebecca, care a dorit să stea cu el.

”Vorbim de scufiță, și scufița...”, a spus Bogdan când a văzut că Rebecca a intrat în casa băieților.

Citește și: VIDEO. Robi a pus ochii pe Roberta. Ce i-a cerut blondinei, de față cu toată lumea? Virginia a reacționat imediat: "Aspiratorul de femei”

stefan si rebecca casa iubirii

Ce părere și-a format Ștefan despre Rebecca, după ce au discutat?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ce au discutat Ștefan cu Rebecca, în grădină?

Ștefan a început discuția cu Rebecca prin a-i spune că sunt multe lucruri care îi displac. Concurentul se pare că i-a mărturisit și Rebeccăi că nu îi place abordarea pe care aceasta o are.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ștefan: Sunt o grămadă de chestii care nu îmi plac și mă deranjează extrem de tare!

Rebecca: Tot tu?

Ștefan: Doar eu! Nu tot eu, doar eu!

rebecca casa iubirii

Să fi fost lacrimile concurentei în zadar?!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca: Zi!

Ștefan: Problema mare pe care am observat-o astăzi e că vorbeam cu tine și îți spuneam să pui stop la chestia asta că nu are sens și tu în continuare continuai cu el și dădeai și dădeai.

Rebecca: Dar nu o fac intenționat. Pur și simplu, nu știu... m-am enervat și...

Ștefan: Asta e una dintre chestii, care mă deranjează extrem de tare.

Citește și: VIDEO- ”Trebuie să căutăm ceartă și scandal”. Virginia și Roberta, la cutițe, după ce Robi i-a aruncat unele priviri noii concurente. Cine este acum de partea șatenei? Nimeni nu se aștepta ca tocmai ea să îi ia apărarea

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

stefan si rebecca casa iubirii

Ce părere și-a format Ștefan despre Rebecca, după ce au discutat?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

În continuarea discuției, Ștefan i-a mărturisit că o place mai mult decât o place pe Roberta, deși sunt multe lucruri care îl deranjează.

”Ți-am dat smash-ul ăla, pentru că ești mult mai pe placul meu decât e Roberta, în momentul de față! Dar sunt anumite chestii care nu-mi plac și am zis că înainte să mă bag într-o relație...,  i-a mărturisit Ștefan Rebeccăi.

Iar Rebecca se pare că a continuat să facă lucruri care nu îi plac lui Ștefan: a folosit un cuvânt pe care concurentul a spus că îl folosește doar în cartier.

”Uite, vezi, mi-ai zis HO. Eu doar în cartier vorbesc așa!”, i-a spus Ștefan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si