Încă o întâlnire neașteptată în camera roșie din "Casa Iubirii". După ce Ștefan a chemat-o pe Ștefania, concurentă aflată într-o relație cu Cosmin, a venit rândul Virginiei să surprindă.

Concurenta l-a chemat în camera roșie, pentru o discuție privată, pe Robert, concurent care se află într-o relație cu Giuly.

Situația creată de Virgina se pare că l-a supărat maxim pe Robi, iubitul acesteia.

casa iubirii

"Eu te-am chemat cu alte scopuri". Robert a fost invitat de Virginia, în camera roșie. Cum a reacționat Robi, iubitul concurentei?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia și Robert, în camera roșie. Cum a reacționat Robi?

Se pare că se creează o nouă situație tensionată în "Casa Iubirii". Având oportunitatea de a merge în camera roșie, Virginia îi șochează pe băieți cu alegerea pe care o face.

În loc să își cheme iubitul, pentru a-și rezolva problemele care le-au dus situația către un impas, concurenta alege să îl cheme pe Robert, care este, la rândul lui, într-o altă relație, cu Giuly.

"Bună, cameră! O să îl chem pe Robert!". Acestea au fost cuvintele cu care Virginia a șocat pe toată lumea.

virginia casa iubirii

Robert a fost invitat de Virginia, în camera roșie

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Robi, iubitul Virginiei, a fost cel mai șocat dintre toți. La uimirea concurentului se adaugă mai multe semne de întrebare, mai ales că Virginia, iubita sa, i-a mărturisit că într-un fel sau altul îi place, oarecum, de Robert.

Băieții au început rapid să deslușească decizia Virginiei.

Patrick: E vrăjeala lor, mă!... Care e combinația?

Robi: N-am idee!... Bă, dar mi-a zis de multe ori că are o impresie bună despre Robert.

Mi-a confirmat că nu ar vrea pentru că suntem total opuși și că îi place genul meu, dar..., eu știu?!

Citește și: VIDEO. Robert, avertizat că nu va sfârși bine cu Giuly. Concurenta din "Casa Iubirii" iese la atac și e dură-n declarații față de ”rivala” sa: "Ce plictisitoare ești!". Cine nu vede cu ochi buni apropierea dintre cei doi?

robi casa iubirii

Cum a reacționat Robi, iubitul concurentei?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ajuns în camera roșie, Robert nu se poate abține și imediat îi cere Virginiei o explicație. Concurentul s-a gândit că ar fi vorba de o strategie.

"La asta nu m- am așteptat! Aveți o strategie ceva?", au fost primele cuvinte rostite de Robert când a intrat în camera roșie.

Virginia refuză să îi răspundă la întrebare, dar alege să îi dezvăluie, în linii mari, de ce a ales să îl invite chiar pe el în camera roșie.

"Eu te-am chemat cu alte scopuri", i-a mărturisit concurenta lui Robert.

robert si virginia casa iubirii

 Robert a fost invitat de Virginia, în camera roșie

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si