Vicepreședinte al Camerei Deputaților și parlamentar din 1992 încoace, Eugen Nicolicea (62 de ani) a fost recent refuzat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Justiției. Personaj controversat, autorul multor ieșiri în decor, Nicolicea s-a remarcat încă din 2004, când apărea într-un amplu raport al parlamentarilor care au cheltuit enorm din resursele instituției.

Citeste si: Klaus Iohannis îi face pe plac Vioricăi Dăncilă! Anunț de ultimă oră: "Miniştri noi la Justiţie, Fonduri Europene şi Diaspora"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iată ce scris ziarul Adevărul despre Nicolicea acum 15 ani, într-un material dedicat cheltuielilor exagerate făcute de deputați și senatori. ”Deputatul PSD Eugen Nicolicea a decontat in anul electoral 2004 suma de 85 milioane de lei, pentru combustibilul consumat (aproape 3.000 litri de benzina, ceea ce, la un consum mediu de 7,5 litri la o suta de kilometri, echivaleaza cu aproximativ 40.000 de kilometri parcursi)”, amintea sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si