Close sidebar
Close sidebar

Eugen Nicolicea a consumat în an electoral 3000 de litri de benzină, echivalentul a 40000 km parcurși! Vezi când s-a întâmplat

Deputatul Eugen Nicolicea a stabilit în 2004 un adevărat record la cheltuieli: a decontat 85 de milioane de lei pentru combustibilul consumat, circa 3000 de litri de benzină.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Vicepreședinte al Camerei Deputaților și parlamentar din 1992 încoace, Eugen Nicolicea (62 de ani) a fost recent refuzat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Justiției. Personaj controversat, autorul multor ieșiri în decor, Nicolicea s-a remarcat încă din 2004, când apărea într-un amplu raport al parlamentarilor care au cheltuit enorm din resursele instituției.

Citeste si: Klaus Iohannis îi face pe plac Vioricăi Dăncilă! Anunț de ultimă oră: "Miniştri noi la Justiţie, Fonduri Europene şi Diaspora"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Iată ce scris ziarul Adevărul despre Nicolicea acum 15 ani, într-un material dedicat cheltuielilor exagerate făcute de deputați și senatori.

”Deputatul PSD Eugen Nicolicea a decontat in anul electoral 2004 suma de 85 milioane de lei, pentru combustibilul consumat (aproape 3.000 litri de benzina, ceea ce, la un consum mediu de 7,5 litri la o suta de kilometri, echivaleaza cu aproximativ 40.000 de kilometri parcursi)”, amintea sursa citată. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI