Reprezentativa Romaniei a fost egalata de Elvetia, scor 1-1, dupa ce Mehmedi a marcat in minutul 57. Bogdan Stancu a intrat în istoria Campionatului European. E doar al treilea jucator care marchează de doua ori din penalty la aceeasi editie.

Cele mai importante momente:

19:48- România conduce Elvetia, scor 1-0, la pauza

Echipa Romaniei conduce selectionata Elvetiei cu scorul de 1-0, dupa 45 de minute, miercuri, in meciul de pe Parc de Princes, din grupa A.

19.22- Naţionala de fotbal a României conduce formaţia Elveţiei cu scorul de 1-0 din min.

19:18- Romania deschide scorul in minutul 18, dupa ce Stancu a marcat din penalti

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Stancu a transformat un penalti acordat dupa un fault al lui Lichsteiner l-a tras de tricou in careu pe Chipciu. Bogdan Stancu a marcat din penalti si la meciul cu Franta, primul al României la Euro-2016.

19:00- Debut de partida.

Astfel, Prepelita ii va lua locul lui Hoban, Chipciu lui Stanciu, Torje lui Adi Popa si Keseru lui Florin Andone.

Echipele de start:

Romania: Tatarusanu- Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat- Prepelita, Pintilii- Torje, Stancu, Chipciu- Keseru. Antrenor: Anghel Iordanescu.

Elvetia: Sommer- Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez- Behrami, G. Xhaka- Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi- Seferovic. Antrenor: Vladimir Petkovici.

Partida va fi condusa de arbitrul rus Serghei Karasev. El va fi ajutat de Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin, cu aditionalii Serghei Lapochkin si Serghei Ivanov.

Rezerva va fi Aleksei Kulbakov, din Belarus.

In primele meciuri din Grupa A, România a fost invinsa de Franta, cu scorul de 2-1, iar Elvetia a invins Albania, cu 1-0.

Peste o mie de persoane au participat, miercuri dupa-amiaza, la parada suporterilor români de la Paris, acestia indeptându-se catre Stadionul Parc des Princes, unde va avea loc meciul cu Elvetia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si