Close sidebar
Close sidebar

Euro 2020. Ce spune medicul naţionalei Danemarcei despre momentul prăbușirii lui Eriksen pe teren

Euro 2020. Momente dramatice pe terenul de fotbal în timpul meciului Danemarcei cu Finlanda. Medicul naţionalei Danemarcei a vorbit despre momentul în care Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren.

Mircea Pop,

Euro 2020. Ce spune medicul naţionalei Danemarcei despre momentul prăbușirii lui Eriksen pe teren [Sursa foto: ABC]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Euro 2020. "Am fost chemaţi pe teren când Christian s-a prăbuşit, eu nu-l văzusem căzând. Era clar că era inconştient. Când am ajuns la el, era pe o parte şi, respira, puteam simţi un puls, dar dintr-o dată asta s-a schimbat şi am început să-i facem resuscitare cardiopulmonară. Ajutorul a venit foarte repede de la echipa medicală (n.r.- a turneului) şi de la restul staff-ului şi cu cooperarea lor am făcut ceea ce trebuia să facem şi am reuşit să-l readucem pe Christian. El a vorbit cu mine înainte de a fi dus la spital", a declarat Martin Boesen, potrivit BBC.

Jucătorul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren

Căpitanul echipei Danemarcei, Simon Kjaer, a fost unul dintre primii jucători care a intervenit după prăbuşirea jucătorului formaţiei Inter Milano pe teren şi i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Moment șocant în timpul partidei Danemarca-Finlanda de la Euro 2020. Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a fost resuscitat

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen.

Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

A fost scos de pe teren cu targa

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior.

Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

Citeste si: A început Euro 2021. Moment nemaiîntâlnit în startul meciului Italia-Turcia 3-0

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI