Euro 2020 va fi, fără nici o urmă de îndoială, un turneu final atipic. Deocamdată, nu se știe dacă se va juca în premieră, în 12 țări sau dacă accesul spectatorilor va fi permis, însă cert este că, atâta vreme cât situația globală va permite desfășurarea sa, acesta ar putea deveni cel mai urmărit eveniment sportiv din istoria umanității.

Anglia, Belgia și Franța sunt principalele favorite la câștigarea Euro 2021, însă cunoscătorii ne spun că trebuie să fim atenți la Olanda, Polonia, Croația și Ucraina, formații care ar putea produce surprize la această ediție a Campionatului European de Fotbal.

Atenția noastră se va îndrepta deocamdată asupra fazei grupelor, acolo unde vom avea parte de spectacol total:

Cotele pentru câștigătoarea grupei A:

1. Italia@ 1.55

2. Elveția@ 5.50

3. Turcia@ 7.50

4. Țara Galilor@ 7.50

În această grupă avem o favorită clară, prin prisma faptului că Squadra Azzurra a câștigat toate cele 10 meciuri din calificări, marcând 37 de goluri și încasând numai 4. Cu toate acestea, lupta pentru locul secund este poate cea mai deschisă dintre toate grupele acestui turneu final.

Citeste si: Fără spectatori pe stadioane, mult timp de acum încolo. Pandemia COVID-19 înăsprește măsurile

Elveția ocupă locul 16 în clasamentul FIFA, reușind să câștige grupa din preliminarii, în timp ce Țara Galilor este clasată pe locul 18 și s-a calificat in extremis, însă vedeta echipei, Gareth Bale, poate oricând să tragă echipa după el.

Deși este clasată abia pe locul 32, Turcia este o națiune care trebuie luată în calcul la turneele finale, acolo unde nu de puține ori a surprins prin reveniri spectaculoase și prestații mult peste așteptări.

Cotele pentru câștigătoarea grupei B:

1. Belgia@ 1.65

2. Danemarca@ 3.25

3. Rusia@ 7.00

4. Finlanda@ 22

Nici în această grupă nu ar trebui să se pună problema învingătoarei, întrucât Belgia este lider în clasamentul FIFA și totodată, a doua favorită la câștigarea turneului, în viziunea caselor de pariuri prezentate pe legalbet.ro.

Citeste si: Țara care s-a oferit să găzduiască meciurile de la EURO 2020

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Finlanda este outsider și nu ar trebui să emită pretenții, iar Danemarca ar trebui să se impună în fața Rusiei, însă știm bine că uneori, elevii lui Cherchesov au arătat calități fizice peste așteptările tuturor.

Euro 2021: Ce pariuri putem juca deja pe câștigătoarele grupelor
Euro 2021: Ce pariuri putem juca deja pe câștigătoarele grupelor

Cotele pentru câștigătoarea grupei C:

1. Olanda@ 1.40

2. Austria@ 5.50

3. Ucraina@ 6.50

4. Macedonia@ 21

Vedetele Olandei eclipsează celelalte formații din grupă, însă Ucraina a reușit să câștige grupa din care mai făceau parte Portugalia și Serbia, așa că forța lotului antrenat de legendarul Andrei Șevcenko nu trebuie subestimată.

Austria, chiar dacă a șchiopătat în grupe, le-ar putea pune probleme reale vecinilor noștri. Despre debutanta Macedonia nu sunt multe de spus.

Citeste si: Când va avea loc finala Europa League în sezonul 2020- 2021

Cotele pentru câștigătoarea grupei D:

1. Anglia@ 1.35

2. Croația@ 4.00

3. Cehia@ 12

4. Scoția@ 21

Aceasta pare să fie cea mai simplă grupă, în sensul că Anglia, principala favorită la câștigarea Euro 2020, nu va avea decât un singur adversar redutabil, și anume Croația. Chiar dacă englezii au fost învinși pe final de campania în Cehia, cu scorul de 2-1, elevii lui Gareth Southgate au dat de pământ cu băieții lui Jaroslav Silhavy în meciul tur, impunându-se cu scorul de 5-0.

Scoția a ajuns la Euro 2020 după o clasare pe locul 3 în preliminarii. Reprezentativa clasată pe locul 48 în clasamentul mondial nu pare capabilă de o surpriză în această grupă.

Cotele pentru câștigătoarea grupei E:

1. Spania@ 1.35

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

2. Polonia@ 6.00

3. Suedia@ 8.00

4. Slovacia@ 21

După ce La Roja a produs cele mai mari dezamăgiri ale precedentelor turnee finale, bookmakeri se pare că s-au hotărât să le acorde din nou credit. Spania a câștigat preliminariile fără prea mari emoții, terminând cu 5 puncte avans față de Suedia, însă Polonia, cu Lewandowski în cea mai bună formă a carierei sale, ar putea produse surpriza.

Euro 2021: Ce pariuri putem juca deja pe câștigătoarele grupelor
Euro 2021: Ce pariuri putem juca deja pe câștigătoarele grupelor

Cotele pentru câștigătoarea grupei F:

1. Franța@ 2.15

2. Germania@ 2.30

3. Portugalia@ 5.50

4. Ungaria@ 34

Ceea ce se știe despre această grupă „a morții” este că Ungaria are șanse infime să obțină vreun punct la acest turneu final. Restul, este extrem de greu de prezis.

Germania a câștigat o grupă facilă în calificări, pierzând un singur meci, împotriva Olandei, scor 2-4. Dar dacă este să luăm în calcul faptul că nemții au pierdut cu neverosimilul scor de 0-6 în fața Spaniei, în ultimul meci din Liga Națiunilor, ne putem îndoi de supremația naționalei conduse de Joachim Low.

Citeste si: Cine este noul manager al clubului Dinamo București

Portugalia a câștigat toate meciurile din preliminarii la handicap, cu excepția meciului pierdut în Ucraina, iar Cristiano Ronaldo ne-a demonstrat pe parcursul acestui sezon că încă este capabil să dea un randament deosebit.

Franța a câștigat preliminariile cu două puncte avans față de Turcia, însă ulterior, în Liga Națiunilor, a reușit să surclaseze Portugalia, pe care a învins-o într-o dublă manșă virtuală, însă doar cu scorul general de 1-0.

În acest context, este foarte greu de anticipat ce se va întâmpla în această grupă, unde bătălia se va da până în ultimele minute ale celui de-al treilea meci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si