UPDATE 20:00 După înfrângerea dureroasă de aseară, tricolorii generației de suflet s-au trezit că nu au cu ce să ajungă în țară. Avionul care trebuia să-i aducă din Germania nu a mai fost disponibil, pentru că Federația Română de Fotbal nu a putut semna contractul cu compania aeriană privată.  

Potrivit surselor noastre, cei de la federație care se ocupă de transportul echipei ar fi discutat înainte de meciul de aseară cu Olanda cu reprezentanții unei companii aeriene private.

Ar fi întrebat dacă există o aeronavă disponibilă pentru astăzi, cu care tricolorii să se întoarcă în țară în cazul unei eliminări de la Campionatul European. Apoi, de dimineață federația a făcut anunțul că naționala se va întoarce în țară în această seară la 23.20.

Cei de la FRF, însă, nu oficializaseră un contract cu respectiva companie aeriană, astfel că dimineață, după ce au făcut acel anunț, au aflat că aeronava care le a fost promis ar fi fost dată între timp altcuiva. În mod oficial, Federația a transmis că avionul cu care trebuiau să se întoarcă tricolorii s-a stricat. Situația a fost rezolvată până la urmă, iar naționala se va întoarce în țară cu o cursă TAROM, în această noapte la 00.55. După aterizare, jucătorii vor merge la baza de la Mogoșoaia pentru a se întâlni cu suporterii.

UPDATE 15:50: Ghinion pentru naționala condusă la EURO 2024 de Edward Iordănescu! Aeronava cu care tricolorii ar fi trebuit să se întoarcă în țară în această seară are probleme tehnice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit unor informații de ultimă oră, sosirea echipei naționale a României la București s-a amânat.

În ciuda tuturor eforturilor facute, nu a fost gasit un alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15.

Știrea inițială: Am pierdut o calificare, dar am câștigat o echipă naționala de fotbal. România a pierdut aseară meciul din optimile EURO 2024 în fața Olandei cu un scor răvășitor, 0-3. Tristețea înfrângerii a fost compensată însă de bucuria reunirii românilor, care s-au adunat în toate colțurile țării să susțină echipa de suflet.

În această seară, puțin înainte de miezul nopții, naționala de fotbal a României revine în țară. Avionul care îi aduce pe tricolori acasă va ateriza pe aeroportul Otopeni, de unde băieții care ne-au făcut să ne simțim din nou mândri că suntem români vor pleca să își întâlnească fanii la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta", este anunțul oficial de pe pagina de Facebook a echipei naționale a României.

sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si