Campionatul European de fotbal- EURO 2024, găzduit de Germania, debutează vineri, la ora 22.00, cu partida din Grupa A dintre selecţionata ţării gazdă Germania şi Scoţia, la Munchen.

Citește și: Începe EURO 2024. Edi Iordănescu, mesaj important pentru suporterii români înainte de startul Campionatului European din Germania

Germania începe Campionatul European EURO 2024 împotriva Scoției la München, iar fanii britanici au sosit în oraș cu câteva zile înaintea meciului.

Violențele au izbucnit deja în orașul german, astfel încât poliția va fi în alertă pe tot parcursul turneului.

Euro 2024. Violențe înaintea meciului dintre Germania și Scoția

Suporterii scoțieni s-au deplasat la Munchen înaintea confruntării de vineri dintre cele două echipe naționale, dar lucrurile au luat o întorsătură amară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doi suporteri germani început să se certe cu grupul de fani scoțieni în Marienplatz, în inima orașului german.

O încăierare a izbucnit înainte ca perechea să plece. Apoi hulganii germani s-au întors și au început să arunce scaune către un grup de susținători ai Scoției.

Pe lângă scaune, cei doi bărbați au fost de asemenea văzuți aruncând pahare de sticlă spre grupul britanic. Potrivit Daily Record, nimeni nu a suferit răni în urma scenei violente.

Euro 2024. Violențe înaintea meciului dintre Germania și Scoția

Euro 2024. Violențe înaintea meciului dintre Germania și Scoția

[Sursa foto: Twitter]

Poliția germană a sosit în cele din urmă și i-a reținut pe cei doi scandalagii. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:30, ora locală. De asemenea, doi fani scoțieni au fost arestați în timp ce violențele s-au răspândit în centrul orașului.

Scenele sunt privite cu îngrijorare, având în vedere că România va desfășura primul meci de la Euro 2024 tot la Munchen.

România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si