UPDATE-

De mai bine de trei zile, tânărul în vârstă de 18 ani este de negăsit. Acesta pare să le dea mari bătăi de cap polițiștilor, după ce a evadat marţi, pe data de 24 august 2021, din postul de poliţie de la Urziceni,  este căutat astăzi în Valea Măcrişului din Ialomița. 

Tânărul evadat este căutat cu elicopterul

Confrom informațiilor oferite de către IPJ Ialomiţa, peste 100 de forţe de ordine îl caută pe tânărul de 18 ani. De asemenea, zona este survolată de un elicopter.

"Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi la Valea Măcrişului în vederea identificării tânărului care e evadat la 24 august, fiind constituite echipe de căutare si filtre rutiere. De asemenea, Inspectoratul General de Aviaţie al ministerului asigură sprijinul aerian, un elicopter survolând zona", au transmis polițiștii ialomițeni.

Știre inițială

Potrivit poliției, în cursul zilei de ieri au fost reținuți doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru infracțiunile de furt calificat şi conducere fără permis. Se pare că este vorba tocmai de tinerii care au produs un accident auto în Iași, în urmă cu 15 zile, și au fugit din mijlocul intersecției. Acum unul dintre ei a reușit să fugă din nou.

Citeste si: Doi deţinuţi români în Italia, au evadat din închisoare: "Erau în stuf, epuizaţi de căldură"

Surpriză: cine este evadatul din secția de poliție

Ștefan Petronel Boancă, tânărul care a provocat accidentul din Iași din data de 10 august, este cel care a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor din Ialomița, potrivit BZI.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ștefan Petronel Boancă, tânărul care a provocat accidentul din Iași, este cel care a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor din Ialomița[Sursa foto: BZI.ro]

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Citeste si: Pieton, lovit mortal pe trecere, la Arad. Șoferul criminal, de negăsit

Forțe suplimentare pentru prinderea evadatului

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul şi IPJ Ialomiţa a angrenat forţe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul jandarmilor din Ialomița, cu un câine de luat urma.

Citeste si: Un polițist de 43 de ani din Arad, răpus de COVID-19. Ultima postare pe Facebook, tulburătoare

Are 1,80 m înălțime, dar a fugit pe geamul de la toaletă

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălţime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.

În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripţii albe, blugi negri şi adidaşi albi, fără şireturi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citeste si: Român arestat în Creta, după ce și-ar fi ucis patronul cu 5 focuri de armă

Au fugit și după accidentul cu mașina furată

Evadatul de acum a provocat un accident pe data de 10 august într-o intersecţie din Iaşi, iar apoi a fugit de la locul faptei.

De la locul accidentului a fugit şi pasagerul care era în dreapta. Cei doi se aflau într-un autoturism Volkswagen Passat şi au lovit un Golf, şoferul vehiculului din urmă ajungând la spital.

VIDEO: Comisar de Poliție Andreea Loghin- reprezentant IPJ Ialomița

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si