O tentativă de ajutare a evadării unor deţinuţi de la Închisoarea Fresnes, în Val-de-Marne, în aglomerația pariziană, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi- însă suspecții au fost respinși-, în timp ce numeroase revolte urbane au avut loc în întreaga Franța, dar mai ales în regiunea pariziană, declară ”surse bine informate” cotidianului Le Figaro.

Citește și: Polițiștii ies în stradă. Aceștia amenință cu boicotarea sistemului

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Câteva zeci de bărbaţi au tras în închisoare cu focuri de artificii şi au declanşat o alarmă, auzită de către locuitori din oraşe din vecinătate, la Antony, de exemplu, potrivit cotidianului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Sindicaliștii anunță că va urma blocarea la propriu a închisorilor/ Cosmin Dorobanțu: ”Metaforic vorbind, colegii mei vor ieși la pensie direct în sicriu”

La câteva minute după aceea, zeci de bărbaţi cu cagule şi îmbrăcaţi în negru au încercat să pătrundă în centrul penitenciar, pentru a ajuta deţinuţi să evadeze, scrie cotidianul citând aceste surse.

Citește și: Deținuți, soluția crizei de muncă

O unitate de elită a poliţiei franceze, RAID, a fost trimisă la faţa locului.

Citește și: Dani Alves rupe tăcerea după ce a fost arestat pentru agresiune sexuală! Ce a declarat fotbalistul brazilian în primul interviu din spatele gratiilor: „Conștiința mea este curată!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si