Un deținut de la P enitenciarul Deva, în vârstă de 31 de ani, încarcerat pentru furt calificat, a evadat luni după-amiază. Bărbatul este domiciliat în județul Mureș, comuna Gurghiu, iar acum este căutat de oamenii legii. 

În comunicatul oficial, IPJ Hunedoara a oferit informații despre cu era îmbrăcat deținutul în momentul evadării, respectiv cu un tricou alb, pantaloni negri și încălțări cu dungi albe, cu mențiunea că există posibilitatea să dețină un cutter, ceea ce l-ar putea face periculos.

Citește și: Accident cumplit în Vâlcea. Un bărbat și o femeie au murit pe loc, după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț

Evadat de la Penitenciarul Deva în această după-amiază, căutat în continuu de oamenii legii

Pe numele său întreg, Pascu Mădălin a evadat astăzi, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla la un punct de lucru situat în apropierea penitenciarului unde își ispășea pedeapsa. Oricine îl vede pe bărbat este rugat să apeleze la numărul de urgență 112 și să raporteze acest lucru, deținutul putând reprezenta un pericol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Ca semnalmente fizice, bărbatul are 1,70 înălțime, tenul măsliniu, statură atletică, tatuaje pe mâini, părul negru, mustață și barbă nerasă. 

„Evadat din Penitenciarul Deva. Numitul Pascu Mădălin, încarcerat pentru furt, a evadat azi, în jurul orei 13:30, când s-a observat lipsa acestuia. Evadatul are domiciliul în județul Mureș. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu tricou alb, pantaloni negri și încălțăminte cu dungi albe.

Se dețin date referitoare la faptul că acesta ar avea asupra sa un cutter. La acest moment, polițiștii cu sprijinul structurilor specializate în astfel de situații desfășoară activități de căutare și depistare a persoanei evadate. Persoanele care dețin informații utile cu privire la depistarea bărbatului sunt rugate să anunțe de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, s e arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Citește și: VIDEO Urșii cerșetori vor fi mutați. Unde ar putea să ajungă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si