Update: Iata subiectele de anul acesta:

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Testarea va incepe la ora 9.00 si va dura doua ore. Examenul este structutrat pe doua subiecte mari. Pe baza a doua texte, elevii trebuie sa raspunda la mai multe intrebari.

Urmatoarea proba este cea la limba materna, ce se va da marti, iar miercuri se va descfasura proba la matematica.

Subiectele vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro. in jurul orei 15.00, iar rezultatele se vor afisa pe data de 1 iulie, pana la ora 16.00. Contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20.00. Elevii isi vor stii rezultatele finale in data de 5 iulie.

"În vederea semnalarii eventualelor disfunctionalitati aparute în derularea acestui examen, Ministerul Educatiei pune la dispozitia publicului, începând de luni, 27 iunie, linia TEL VERDE 0800801100 (numar de telefon apelabil gratuit). Linia telefonica 0800801100 va fi disponibila zilnic, pe toata durata desfaşurarii probelor, între orele 8-17”, a transmis Ministerul Educatiei, într-un comunicat, potrivit Mediafax.

Nota finala pentru admiterea la liceu este formata din notele la evaluarea nationala, 75%, si ponderea notelor din scoala generala, 25%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si