In schimb, salariul nu pare sa fie destul de mare pentru o doctorita din Targu Jiu, care a refuzat sa consulte o pacienta din motiv ca salariul de doctor este mult prea mic.

In urma cu o saptamana, batrana a ajuns la spital in stare grava. Acolo a ajuns pe mana medicului pneumolog, care ar fi trebuit sa-i faca o aspirare bronsica. Dupa ce a consultat-o insa, medicul a scris in foaia de observatii ca nu se poate face aspirare bronsica din cauza ''lipsei personalului mediu si a salarizarii necorespunzatoare".

Doctorul in cauza neaga toate acuzatiile si spune ca a facut plangere impotriva conducerii, care ar fi discreditat-o.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conducerea spitalului a sesizat Colegiul Medicilor si a demarat o ancheta in acest caz. In decembrie, medicul respectiv a incasat un salariu de peste 11.000 de lei.

Pe de alta parte, conducerea Spitalului Judetean din Slatina a impanzit unitatea cu afise pe care scrie ca salariile medicilor sunt suficient de mari ca sa nu mai ceara spaga.

Transparenta conducerii spitalului a fost insa doar de suprafata.

Asta pentru ca reporterii Kanal D au fost imbranciti de pazniciii platiti din bani publici, aparatura le-a fost deteriorata si au fost dati afara din spital, din simplul motiv ca au vrut sa discute cu pacientii si sa filmeze afisele-vedeta.

Desi aveau acordul managerului spitalului de a filma in unitatea medicala, atat directorul medical, cat si paznicii le-au ingradit dreptul jurnalistior de a-si exercuta meseria.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si