Close sidebar
Close sidebar

Eveniment hilar la Spitalul județean din Slatina. Pacienții s-au izbit de zeci de afișe cu mesaje despre șpagă

Spitalul judetean din Slatina a fost impanzit cu afise in care se spune ca medicii nu iau spaga, pentru ca au salarii mari. Echipa Kanal D care a incercat sa le filmeze a fost agresata de agentii de paza.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

In schimb, salariul nu pare sa fie destul de mare pentru o doctorita din Targu Jiu, care a refuzat sa consulte o pacienta din motiv ca salariul de doctor este mult prea mic.

In urma cu o saptamana, batrana a ajuns la spital in stare grava. Acolo a ajuns pe mana medicului pneumolog, care ar fi trebuit sa-i faca o aspirare bronsica. Dupa ce a consultat-o insa, medicul a scris in foaia de observatii ca nu se poate face aspirare bronsica din cauza ''lipsei personalului mediu si a salarizarii necorespunzatoare".

Doctorul in cauza neaga toate acuzatiile si spune ca a facut plangere impotriva conducerii, care ar fi discreditat-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conducerea spitalului a sesizat Colegiul Medicilor si a demarat o ancheta in acest caz. In decembrie, medicul respectiv a incasat un salariu de peste 11.000 de lei.

Pe de alta parte, conducerea Spitalului Judetean din Slatina a impanzit unitatea cu afise pe care scrie ca salariile medicilor sunt suficient de mari ca sa nu mai ceara spaga.

Transparenta conducerii spitalului a fost insa doar de suprafata.

Asta pentru ca reporterii Kanal D au fost imbranciti de pazniciii platiti din bani publici, aparatura le-a fost deteriorata si au fost dati afara din spital, din simplul motiv ca au vrut sa discute cu pacientii si sa filmeze afisele-vedeta.

Desi aveau acordul managerului spitalului de a filma in unitatea medicala, atat directorul medical, cat si paznicii le-au ingradit dreptul jurnalistior de a-si exercuta meseria.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI