Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mărășești, în Târgu-Neamț.

Conducătoarea auto a fost rănită

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, în timp ce o femeie, de 40 de ani, din Răucești, conducea un autoturism, pe strada Mărășești, ar fi inițiat o manevră de depășire.

Aceasta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil.

Citește și: Accident rutier pe Centura București. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Conducătoarea auto a fost rănită în urma accidentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Accident rutier pe Centura București

Traficul rutier pe Centura Bucureşti este oprit, marţi, după ce două TIR-uri şi o camionetă s-au ciocnit, iar elicopterul SMURD a intervenit pentru preluarea unei victime.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DNCB (Centura Bucureşti), în zona localităţii Măgurele, judeţul Ilfov, a avut loc o coliziune faţă-spate între două autotrenuri şi o autoutilitară, impact soldat cu rănirea unuia dintre conducătorii auto”, a transmis

Centrul Infotrafic.

La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea victimei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si