Bulgărele incandescent a căzut și s-a dezintegrat chiar în apropiere drumului european E85, unde a provocat un incendiu ciudat, spun martorii, cu reflexe albastre.

Întâmplarea de care au avut parte câțiva buzoieni a avut loc în jurul orei 20.00, în zona comunei Costești. Doi tineri care se deplasau cu mașina, pe drumul European 85, de la București către Buzău, susțin că au observat pe cerul nopții cum o stea căzătoare se îndreaptă către pământ cu viteză.

Citeste si: Gestul șocant al unei mame din Cluj după ce a fost diagnosticată cu depresie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Odată aprins, meteoritul intrat în atmosferă ar fi devenit tot mai vizil, lăsând în urmă o dâră de foc impresionantă. Potrivit martorilor, impactul corpului ceresc cu pământul a avut loc pe câmp, lângă șosea, unde s-a și dezintegrat și a provocat un incendiu straniu, cu reflexe albastre.

Cei doi tineri au oprit mașina și au filmat limbile de foc răspândite pe câmp.

Video aici.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si