Cei doi tineri, o fată în vârstă de 20 de ani și un băiat în vârstă de 23 de ani, se aflau în localitatea Vlădeni, judeșul Iași. Tinerii mergeau spre Suceava, iar autoturismul în care se aflau a fost târât mai mult de 150 de metri pe șine.

Dragoș Păuceanu (23 de ani) era din Piatra Neamț, iar Laura Nechifor (25 de ani) era din Bârlad.

Cei doi tineri au murit pe loc

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvați cei doi tineri. Mai mulți călători au coborât din tren și au privit cum autoturismul era făcut bucăți de către echipele de descarcerare pentru eliberarea șinelor ferate.

La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, citat de Agerpres.

Accident Iași, comuna Vlădeni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie la Bârlad. O mamă și fiica ei de 4 ani, găsite moarte în apartament

Șoferul autoturismului a încălcat regulile de circulație

Se pare că șoferul autoturismului nu respectase regulile de trecere a căii ferate și a fost surprins de trenul Iași- Dorohoi, R16520.

Citeste si: Înspăimântător: Un bărbat a murit în tramvaiul 21 din București

Știre inițială

Ora 15:45- Un BMW cu număr de înmatriculare în Suceava nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a fost surprins de trenul Iași- Dorohoi, R16520.  Apelul către 112 a fost dat la ora 15.28.

Ora 16- Echipajele de la descarcerare încearcă să scoată victimele din mașină. Călătorii au coborât din tren și privesc cum BMW-ul este făcut bucăți pentru eliberarea șibelor ferate.

Ora 16:15 A fost scoasă și a două victimă din BMW. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD. Dim nefericire, nu se poate face nimic pentru cele două victime, o femeie (20 ani) și un bărbat (23 ani). Cei doi veneau de la Iași spre Suceava, iar autoturismul a fost târât peste 150 de metri.

Sursa: ZiaruldeIași


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si