Prelungirea acestei măsuri a fost decisă deoarece situaţia epidemiologică din Franţa s-a degradat, a spus Castex.

Evenimentele cu peste 5.000 de persoane, interzise până la 30 octombrie

evenimente 5000 de persoane

Citeste si: Horoscop 12 august 2020. Veşti grozave pentru această zodie

Citeste si: Coronavirus descoperit pe ambalajele produselor alimentare

Citeste si: Un nou focar de coronavirus face ravagii în România. 17 copii au fost infectați

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Castex a mai spus că prefecţii trebuie să verifice respectarea măsurilor sanitare, subliniind că fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea.

Alertă în Franța. Poliția caută pe străzi un bărbat înarmat cu un Kalașnikov

Poliția franceză caută marți un bărbat care ar fi fost văzut pe stradă cu o armă Kalașnikov, în cartierul La Defense, în Paris.

Citeste si: Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

„Căutăm un individ înarmat care ar fi fost văzut în centrul comercial 4 temps, în cartierul La Défense”, a declarat pentru cotidianul francez o sursă din cadrul poliţiei, care îndeamnă la prudenţă.

Potrivit Prefecturii de Poliţie a Parisului, contactată de ziar, această intervenţie a fost lansată în urma unui apel telefonic al unui bărbat care a semnalat prezenţa bărbatului înarmat.

Potrivit Le Figaro, care citează ”surse”, bărbatul ar putea fi înarmat cu o puşcă de tip Kalaşnikov şi ar fi fost văzut în apropierea unui hotel.

După ce a anunţat că centrul comercial- în care se află 230 de afaceri în acest cartier de la periferia de vest a Parisului, în Hauts-de-Seine- a fost evacuat, prefectura a revebit asupra declaraţiilor şi a anunţat că nu a avut loc vreo evacuare, ci oamenii au fost blocaţi în interior.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si