Close sidebar
Close sidebar

Când se vor programa examenele de licență și dizertație? Anunțul ministrului Educației

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că examenul de licență și cel de dizertație vor fi organizate în anul universitar următor.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întrebată ce se va întâmpla cu examenele de licență și cele de dizertație, ministrul Educației a răspuns: „Examenul de admitere la facultate va fi organizat după ce va fi organizat examenul de Bacalaureat iar celelalte după ce se încheie anul universitar cu bine”.

Citeste si: Ordonanța 8, în pregătire. Ce se știe până acum despre noile măsuri care vor fi luate

Cu o zi în urmă, Monica Anisie a anunțat că probele scrie ale evaluării naționale și bacalaureatului vor putea fi organizate în iulie, dar subiectele nu vor conține programa semestrului al doilea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Examenul de bacalaureat

Ea a mai precizat că data examenelor depinde însă de evoluția epidemiei de coronavirus din România.

Citeste si: CNAS anunță noi măsuri pentru limitarea răspândirii cu coronavirus

„Am recomandat realizarea de lecții suport online și suntem conștienți că mai există comunități în care accesul la tehnologie e dificil. Am realizat un parteneriat cu televiziunea publică, am început să obținem tablete pentru comunitățile defavorizate. În ultima perioadă am avut consultări cu partenerii ministerului – elevi, studenți, părinți, sindicate, consiliul rectorilor. Am agreat măsurile care se impun odată cu reluarea cursurilor și finalizarea anului școlar 2019-2020”, a anunțat Monica Anisie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI