Close sidebar
Close sidebar

Examen titularizare 2020. Probă anulată pentru viitori profesori

Examenul de Titularizare din 2020 va fi organizat de inspectoratele școlare și va consta doar într-o probă scrisă, potrivită OUG adoptată joi seară de Guvern.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proba practică a fost anulată.

Citeste si: Stare de alertă. Toate măsurile anunțate pentru următoarele 30 de zile. Punct cu punct

Potrivit edupedu.ro, articolul 42 din ordonanța adoptată are următorul text:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

" Alinealul (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei Ordonanțe de urgență și până la eliminarea restricțiilor privind adunările publice de către autoritățile de resort, prin derogare de la prevederile art.

254 alin. (8) lit. a) din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, concursul prevăzut de art. 254 alin. (3) din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, constă într-o probă scrisă în cadrul concursului prevăzut la art. 89 din Legea nr. 1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare, pentru angajarea personalului didactic de predare cu contract individual de muncă, pe baza programelor specifice aprobate de Ministerul Educației și Cercetării".

Citeste si: Stare de alertă: Restaurantele, terasele şi mall-urile mai mari de 15.000 de metri pătraţi rămân închise

Totodată, articolul 89 din Legea 1/2011 prevede:

" În învățământul preuniversitar de stat, posturile didactice/catedrele vacante și rezervate se ocupă prin concurs național organizat de inspectoratul școlar, conform unei metodologii-cadru elaborate de Ministerul Educației și Cercetării, cu consultarea partenerilor de dialog social, aprobate prin ordin al ministrului Educației și Cercetării și publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la data de 15 noiembrie a fiecărui an".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI