Close sidebar
Close sidebar

EXATLON 12 februarie. Ion Oncescu, adevarul despre Giani Kirita! Deranjat de atitudinea colegilor, campionul a dat cartile pe fata: "Pe mine ma scoate din sarite. Toti s-au schimbat aici"

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Oncescu a rupt tacerea in editia EXATLON 12 februarie, dupa ce a fost propus spre eliminare pentru a treia oara de cand se afla in concurs. 

 
 
"El intr-o luna si jumatate este total neimplicat in echipa. Daca a fost nominalizat de 3 ori ar trebui sa-i dea de gandit", a declarat Giani in editia EXATLON 12 februarie. 
 
 

"Nu am mai avut dialog cu ei pana la Arena, este foarte ciudat. Nominalizarea lor nu m-a surprins, nu e prima data. Toti s-au schimbat aici, s-au schimbat oameni care nu au avut legatura, acum au devenit prieteni. Este o tipografie, cine a tipat mai tare ala a fost ascultat.
 
Giani este un lider care are nevoie de un astfel de lider. Pe mine ma scoate din sarite. Felul in care tipa ma enerveza. Este ilogic", a spus Ion Oncescu in editia de azi EXATLON 12 februarie, scrie wowbiz.ro.  
 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI