Singurul punct al Faimoşilor a fost adus de Yamato Zaharia, dar Războinicii ar fi putut să câştige cu 7-0. Alin ar fi câştigat duelul cu Yamato dacă nu ar fi scos fără să vrea mingea din plasă.

Cu toate că au fost învinşi drastic, Faimoşii au avut o altă atitudine. Ei nu s-au mai certat şi încearcă o nouă strategie: să se unească şi să se încurajeze reciproc indiferent de scor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Jocul în sine a fost foarte palpitant, foarte atractiv. Finalul ne-a jucat feste, aproape toată echipa a avut probleme la finalul ăsta. Mă bucur că nu sunt supăraţi unii de alţii, de acum încolo urmează bătăliile şi mai mari", a spus Giani.

"Nu mai sunt supărat pe nimeni. Oricum nu am fost supărat, dar am acumulat mai multe tensiuni pentru că este o perioadă lungă în care am pierdut.

Este normal să se acumuleze tensiuni între noi. Astăzi am pierdut, dar nu văd aceeaşi tristeţe în echipă. Consider că fiecare a mers bine pe traseu, finalul nu a intrat la nimeni. Eu am avut noroc la final. Îi felicit pe toţi din echipa mea şi sunt mândru că ne-am unit", a spus Yamato.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si